Over ons

Café Zwaneveld in Norg is een familiebedrijf met een jarenlange passie. Al meer dan 125 jaar wordt in dit pand gastvrijheid geboden. 

Arnold en Irma runnen inmiddels met veel plezier al meer dan 20 jaar Café Zwaneveld. Naast verschillende partijen en feesten verzorgt Zwaneveld onder andere jaarlijks het Concours Hippique in Norg en de Feest4Daagse. 

Wij staan voor gastvrijheid en bezorgen onze gasten graag een plezierige dag. Zien we je binnenkort bij ons in het café of in één van de zalen? Gezellig, tot dan! 

 

Sinds 1894

Proef de historie

Café Zwaneveld ontstond door de jaarlijkse paardenmarkten van Norg. Deze traditionele markten brachten veel mensen naar het dorp en verschillende families wilden graag een graantje meepikken. Zo ontstonden rond de Norger brinken veel koffiehuizen en cafés. Café Zwaneveld is al sinds 1894 in het bezit van dezelfde familie. Generaties gastvrijheid dus.

Midden in Norg

Café Zwaneveld is een bedrijf met een jarenlange traditie. Veel feesten, activiteiten en verenigingsbijeenkomsten uit Norg of uit de regio vinden plaats in het café of in een van de zalen.
Een ruime parkeerplaats bevindt zich achter ons bedrijf.
Hier vindt u ook een mooie vlindertuin van de IVN afdeling Norg.
Deze tuin is zeer zeker een bezoekje waard.